BRAND IDENTITY

Coach Your Business to Success – Group Coaching σχεδιασμένο για επαγγελματίες, ατομικές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Το Coach Your Business to Success, έρχεται ανανεωμένο ΚΑΙ με νέες ενότητες !

ΕΝΑΡΞΗ: Τρίτη 7 Δεκεμβρίου

Πρωινό Τμήμα 09:00 – 11:00

Απογευματινό Τμήμα 14:00 – 16:00

Μετά από έρευνα και ως απάντηση στις δικές σας ανάγκες, βελτιώσαμε το περιεχόμενο και… μεγαλώσαμε για ακόμα περισσότερη δουλεια! Μπορείς να κάνεις εγγραφή από σήμερα κιόλας για τα group που ξεκινούν τον Δεκέμβριο (με περιορισμένο αριθμό ατόμων / group).

Οι ώρες και ημέρες μπορούν να αλλάξουν, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες.

Αν έχεις μια ιδέα και δεν ξέρεις πως να την κάνεις πράξη…Αν έχεις πελαγώσει με το φόρτο της καθημερονότητας…

Με τεχνικές coaching μαθαίνεις να χρησιμοποιείς τις δικές σου δυνάμεις!

welcome@coachbox.gr

+30 6932568511 & +30 6936647742

ΤΟ #1 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ WORKSHOP ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΟ COACHING ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ & ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Το Coach Your Business to Success δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες ατομικών, μικρών & μεσαίων επιχειρήσεων, σε μια εποχή που όλα αλλάζουν με ραγδαίους ρυθμούς. Οι επαγγελματίες σήμερα καλούνται να παίξουν πολλούς ρόλους μέσα σε μια επιχείρηση. Η λειτουργικότητα, οι καινοτομίες, η εξωστρέφεια, ο ανταγωνισμός και τέλος η διοίκηση της επιχείρησής τους με την μεγαλύτερη δυνατή αποδοτικότητα και με ελάχιστα εφόδια είναι μόνο μερικές από τις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.


Το πρόγραμμα Coach Your Business to Success διαμορφώθηκε έτσι ώστε να είναι μια ομαδική προσπάθεια, ένα ομαδικό workshop που έχει ως στόχο να προσφέρει όλα αυτά τα εφόδια στους πελάτες για να μπορέσουν με ψυχραιμία και προγραμματισμό να ανταπεξέλθουν στον καθημερινό φόρτο.  

Καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μιας επιχείρησης
Μέσα σε 6 εβδομαδιαίες ομαδικές συνεδρίες παρουσιάζονται απλά και κατανοητά οι βασικές αρχές της επιχειρηματικότητας για ατομικές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς επίσης και όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες για να έχουν απτά αποτελέσματα. Ο καθένας από τους συμμετέχοντες βιώνει διαφορετικά τις δυσκολίες και έρχεται αντιμέτωπος με προκλήσεις που διαχειρίζεται συνήθως μόνος. Το workshop έχει σχεδιαστεί με τη δομή group coaching για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Για να μπορέσει ο κάθε επαγγελματίας να ενταχθεί σε μια ομάδα, να στηρίξει και να στηριχτεί. Το focus των συνεδριών διαμορφώνεται δυναμικά με τη συμμετοχή όλης της ομάδας και το συντονισμό των 2  coaches. 

Η αγάπη για τη γνώση, την πρόοδο και τη ανάπτυξη
Η Ελίνα Μαξούρα και η Ελένη Γεωργοπούλου, οι 2 εκπαιδευμένες coaches που κρύβονται πίσω από το Coach Your Business to Success, γνωρίστηκαν μέσα από το Σύλλογο HCCMA (Σύλλογος Συμβουλευτικής, Coaching και Mentoring Ελλάδας) και διαπίστωσαν πως έχουν πολλά κοινά στοιχεία,  μοιράζονται κοινές αξίες και όραμα, ενώ προέρχονται από  διαφορετικό επαγγελματικό υπόβαθρο.  Όλα αυτά  στο άθροισμά τους δίνουν πολύτιμη εμπειρία και γνώση.  
 Έχοντας αγάπη για τη γνώση, την πρόοδο και τη ανάπτυξη, μαζί σχεδίασαν αυτό το πρόγραμμα έτσι ώστε να καλύπτει απόλυτα τις διοικητικές, επικοινωνιακές και οργανωτικές ανάγκες μιας επιχείρησης ώστε ο κάθε πελάτης να έχει στα χέρια του ότι χρειάζεται για να ανταπεξέλθει και να αναπτυχθεί. 
 
 Συνεργαζόμαστε ήδη  με επιτυχία, με ελεύθερους επαγγελματίες, με ανθρώπους που θέλουν να κάνουν την ιδέα τους βιώσιμη επιχείρηση, με εταιρίες που θέλουν να ανανεωθούν/rebrand, με μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αντιλαμβάνονται την ανάγκη να εφαρμόσουν αλλαγές στον τρόπο που δουλεύουν ώστε να παραμείνουν κερδοφόρες, με επαγγελματίες που δυσκολεύονταν με τις καθημερινές υποχρεώσεις και χρειάζονται προγραμματισμό και με εργαζόμενους που θέλουν να εκπαιδευτούν στο πως να σχεδιάσουν στην στρατηγική μιας επιχείρησης από την αρχή μέχρι το after sales.

Το Coach Your Business to Success με απλά λόγια
Είναι γρήγορο, περιεκτικό, ευέλικτο και αποτελεσματικό.
Είναι απλό, καλύπτοντας σύνθετες έννοιες.
Είναι σεμινάριο για να κατανοήσει ο επιχειρηματίας τον τρόπο που πρέπει να δουλεύει για να είναι αποτελεσματικός
Είναι coaching ώστε ο πελάτης να μάθει να διαχειρίζεται μόνος του τις καταστάσεις, βάση των δυνατοτήτων του, ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες και με το δικό του προσωπικό ύφος και πλάνο.

Λύση
Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα ο πελάτης θα έχει μια σφαιρική εικόνα των λειτουργιών μιας επιχείρησης, θα μπορεί να διαχειρίζεται τις εργασίες της καθημερινότητας και θα μπορεί να παρακολουθεί και να αντιλαμβάνεται ποια σημεία στην διαδικασία χρειάζονται βελτιώσεις. Επίσης, θα έχει εκπαιδευτεί να επεμβαίνει γρήγορα και αποτελεσματικά για να έχει το μικρότερο δυνατό ρίσκο, να μειώνει τις απώλειες, να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες. Τέλος, θα έχει νέες ιδέες, θα έχει δει τα πράγματα αλλιώς, θα έχει δικτυωθεί και θα έχει ανταλλάξει γνώση και εμπειρία με όλη την ομάδα.

Διαδικασία
Δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις.
Σε κάθε συνάντηση ο πελάτης λαμβάνει το υλικό με τη μορφή workbook,  ώστε να μπορεί να σημειώνει, να σκέφτεται, να δημιουργεί επί τόπου, αλλά και εργάζεται αναλυτικότερα κατά την διάρκεια της εβδομάδας  πάνω στα όσα έχει εκπαιδευτεί. Στην επόμενη συνάντηση, κάνουμε ανάλυση των εργασιών και προχωράμε παρακάτω.

Κόστος
Ανάλογα με τις ανάγκες σου, επιλέγεις το πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει.

Express boot camp – 220€ / 4 συναντήσεις (Business Strategy, Goal Setting, Branding 101, Budgeting, Growth Mindset)

Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα – 300€ / 6 συναντήσεις (Business Strategy, Goal Setting, Branding 101, Budgeting, Growth Mindset + Promo Strategy, Story telling/Elevator Pitch, Time Management, Branding 102)

Πακέτο Full Growth – 700€ / 10 ομαδικές συναντήσεις & 6 προσωπικές συνεδρίες coaching για focus όπου υπάρχει ανάγκη

* Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Το webinar-workshop Coach Your Business to Success έχει σκοπό να σε βοηθήσει να βρεις τρόπους να αναπτύξεις την επιχείρησή σου σε όποιο στάδιο και αν βρίσκεσαι σήμερα. Κατανόησε το σήμερα και χτίσε ένα επιτυχημένο αύριο. Αναγνώρισε τις δυνατότητές  και τις ανάγκες σου, καλλιέργησε τις δεξιότητες σου, εκπαίδευσε τις ικανότητές σου και δες την επιχείρησή σου να ανθίζει.
Απευθύνεται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, σε ελεύθερους επαγγελματίες, start uppers, coaches που θέλουν να οργανώσουν την επιχείρησή τους και να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματά τους και σε ανθρώπους που έχουν την ιδέα και χρειάζονται να βρουν τον τρόπο ώστε αυτή να γίνει βιώσιμη επιχείρηση.

Ήδη όσοι έχουν συμμετάσχει, κατάφεραν να:

Αναγνωρίζουν το ακριβές σημείο που βρίσκεται η επιχείρησή τους κάθε φορά.
Καθορίζουν τον σκοπό της επιχείρησής τους
Θέτουν αποτελεσματικά και να προτεραιοποιούν εταιρικούς στόχους 
Σχεδιάσουν το Brand Identity της επιχείρησης
Αξιοποιούν τα  social media 
Αξιολογούν  βάσει μετρήσιμων αποτελεσμάτων
Υλοποιούν  αποτελεσματικά πλάνα
Επικοινωνούν αποτελεσματικά με τους πελάτες και τους συνεργάτες
Οργανωθούν και να αυξήσουνς το τζίρο και το πελατολόγιό τους.

Αυτά είναι μερικά από όσα θα κερδίσεις επενδύοντας στο αύριο της επιχείρησής σου, σήμερα!

Θεματικές Ενότητες
#1 Business Strategy
#2 Goal Setting
#3 Business Planning
#4 Time Management
#5 Budgeting
#6 Brand Identity
#7 Sales Training
#8 Promo Strategy
#9 Growth Mindset
#10 Story Telling – Elevator Pitch
&
#11 Τιμολόγηση
#12 E-shop
#13 Team Coaching
#14 Project Preparation (bootcamp preparation for effective presence in Conference, Exhibition, Speech, Interview, business deal etc)
#15 Risk Analysis
#16 Business Plan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *