ABOUT,  BRAND IDENTITY

The exclusive “Brand Identity Discovery” program!

Αν ποτέ έχεις σκεφτεί γιατί επιλέγεις ένα προϊόν έναντι ενός άλλου ή γιατί μπαίνεις σε αυτό το μαγαζί και όχι στο διπλανό του, θα καταλάβεις τι σημαίνει branding.  Αυτό το δέσιμο, η αυτόματη θετική σκέψη, η εμπιστοσύνη και η επιλογή είναι αποτέλεσμα δυνατού branding. Η καλύτερη επαφή και οι πιο δυνατές σχέσεις, γίνονται με ανθρώπους που ταιριάζεις, που μοιράζεσαι τις ίδιες αρχές και αξίες.

Πως μπορείς να χτίσεις μια τέτοια σχέση με κάποιον χωρίς να τον γνωρίσεις; Με την εικόνα, το μήνυμά σου και την κουλτούρα που επικοινωνείς. Αυτό είναι το Brand Identity Discovery. Η διαδικασία αναγνώρισης, στρατηγικής και εφαρμογής των συστατικών που σε καθορίζουν ως brand, επικοινωνώντας στο κατάλληλο κοινό, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο μήνυμα.

Παλαιότερα ίσως να περιοριζόταν ο όρος branding στην εικόνα ή το λογότυπο μιας επιχείρησης. Πια, μπορούμε να πούμε πως είναι μια μίξη της κουλτούρας, της εικόνας και του συναισθήματος. Ο τρόπος που αντιλαμβάνεται και αισθάνεται κάποιος όταν έρχεται σε επαφή με το brand μας, είναι το branding. Τι νιώθει, τι αυτόματες σκέψεις κάνει, τι απαιτήσεις έχει, τι περιμένει. Είναι μια πρακτική του marketing όπου ο επαγγελματίας, η εταιρία ή ο οργανισμός χτίζει την φήμη του, τον χαρακτήρα του.

Με το σωστό Branding καταφέρνουμε να έχουμε τα επιθυμητά συναισθήματα σε όλους όσους έρχονται σε επαφή με το brand μας.

Λέξεις όπως σιγουριά, ασφάλεια, άνεση, οικονομία, μπορούν να οριστούν μέσα από το σωστό branding.

Η μεθοδολογία είναι απλή. Μέσα από συνεδρίες Coaching συλλέγονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για να αναγνωρίσουμε την θέση του brand μας στην αγορά. Στη συνέχεια με ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία, διαμορφώνουμε τους στόχους και σχεδιάζουμε μαζί τα επικοινωνιακά μηνύματα.

Το Brand Identity Discovery θα σε βοηθήσει επίσης να έχεις συνοχή στον τρόπο που επικοινωνείς και με τους συνεργάτες σου, να δώσεις το κατάλληλο brief, να θέσεις σαφείς στόχους, να σταθείς απέναντι στον ανταγωνισμό με αυτοπεποίθηση, να εντοπίσεις τυχόν βελτιώσεις και να έχεις μια ουσιαστική, επιτυχημένη πορεία.

Oλοκληρώνοντας το πρόγραμμα, θα έχεις στα χέρια σου την περιγραφή του Brand σου χρησιμοποιώντας τις σωστές λέξεις, την οπτική απεικόνιση και επιλογές για τον τρόπο που θα επικοινωνείς με το περιβάλλον σου

Extra TIPS

Brand Identity

Είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί μια μοναδική και διαφοροποιημένη παρουσία στην αγορά. Αυτή η διαφορά θα είναι και ο λόγος για τον οποίο οι πελάτες θα επιλέξουν εσένα αντί του ανταγωνισμού.

Τι τους υπόσχεσαι; Τι λύση τους προσφέρεις;

Sales Process

Η βαθιά κατανόηση του σκοπού του brand σου, σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις τις πωλήσεις σου ακόμα πιο στοχοθετημένες. Η επαφή και η κατανόηση των αναγκών ενός πελάτη, σε συνδυασμό με την λύση που προσφέρεις, κάνουν την εμπειρία του πελάτη σου ακόμα καλύτερη και την εμπιστοσύνη τους δεδομένη.

Develop More Meaningful Relationships

Φυσικά αν ένας πελάτης εμπιστεύεται ένα brand, είναι επόμενο να είναι πάνω-πάνω στην λίστα των επιλογών του, να σε προτείνει και σε άλλους και έτσι οι πωλήσεις σου θα ανεβαίνουν. Με το Brand Identity Discovery μπορείς να εντοπίσεις και τρόπους να κάνεις αυτή τη σχέση ακόμα καλύτερη.

Goals and Future of Your Brand

Δεν αφήνουμε απέξω την συνεχιζόμενη εκπαίδευση και προσπάθεια να γίνεται το brand μας όλο και καλύτερο. Με το Brand Identity Discovery κάνεις την αρχή και θέτεις τους πρώτους στόχους. Σωστά, οργανωμένα και αναλυτικά.

From Customer Loyalty & Employee Engagement

TO

Successful Marketing Campaigns & Sales Increase

Το Brand Identity Discovery είναι μια μοναδική διαδικασία που γίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο τα τελευταία χρόνια με την μέθοδο του coaching. Όσο την εφαρμόζουμε, τόσο καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική είναι στην λειτουργία μιας επιχείρησης (είτε ατομική είτε όχι) γιατί μας βοηθά σε όλους τους τομείς.

Εικόνα, στρατηγική, συναίσθημα, επικοινωνία, ευκαιρίες, ανταγωνισμός, πελάτης κ.α.

Το Brand Identity Discovery σε βοηθά να δεις ξεκάθαρα ποιος είσαι, που πας, τι θέλεις να πετύχεις και πως τοποθετείσαι στην αγορά.   Ένα επιτυχημένο πρόγραμμα Brand Identity Discovery υπόσχεται πως θα αναγνωρίσεις ποιος είσαι και που πας. Θα μπορείς να εξηγήσεις με αυτοπεποίθηση… Γιατί εμένα!

ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ: Το Brand Identity Discovery θέλει ειλικρίνεια, συγκέντρωση, όρεξη και προσωπικό χρόνο.

Κάνουμε τις σωστές ερωτήσεις για να πάρεις τις σωστές απαντήσεις!

Οι ερωτήσεις του προγράμματος είναι ειδικά μελετημένες για να δώσουν τα απαραίτητα ώστε να υπάρξει το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Your brand is what other people say about you when you’re not in the room”

Jeff Bezos

Brand identity includes

INTERNAL: Mission, Strategy, Vision, Goals, Culture

VISUAL: Logos, Typography, Colors, Packaging

EXTERNAL: Messaging, Consumer, Competition

O Coach:

Ελένη Γεωργοπούλου

Με εμπειρία ετών στην Επικοινωνία και το Brand Management και με σπουδές στο κομμάτι των ΜΜΕ, του Artist Management, του Coaching και της Συμβουλευτικής, συνδυάζω τις γνώσεις που λαμβάνω όλα αυτά τα χρόνια για να εργαστώ με επαγγελματίες ώστε να χτίσουμε μαζί την εικόνα που δίνουν προς τα έξω.

Οι αξίες, η κουλτούρα, το όραμα, οι στόχοι, τα δυνατά σημεία, βελτιώσεις, η προσωπική ανάπτυξη, η φήμη που ακολουθεί το brand του καθενός είναι σημεία που αναλύονται και δουλεύονται μέσα από την διαδικασία του coaching.

Η ταυτότητά μας, ο τρόπος που βλέπουμε και παρουσιάζουμε εμείς οι ίδιοι το brand μας, είναι ο οδηγός για την επιτυχία.

Η συνεχής εξέλιξη και η μάθηση είναι αυτά που με ιντριγκάρουν και με οδηγούν. Στην 15 ετή πλέον πορεία μου στην Στρατηγική Επικοινωνία και το Marketing, πρόσφατα κατάφερα να προσθέσω και να συνδυάσω με αποτελέσματα μια ακόμα αγάπη μου, το coaching. Έχω εργαστεί στον τομέα της οργάνωσης εκδηλώσεων, σε τμήμα επικοινωνίας μεγάλων ΜΜΕ και έχω συνεργασίες με μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες από το στήσιμο της ιδέας, στα πρώτα τους βήματα, μέχρι το χτίσιμο της εικόνας και το επαναλανσάρισμα τους.

Οι βασικές μου σπουδές στην Επικοινωνία, με BA in Communication από το Empire State University ολοκληρώθηκαν το 2006 και από τότε εκπαιδεύτηκα στο Artist & Event Management στο Berklee College το 2008. Το 2015 μπήκε στη ζωή μου το coaching όπου και ολοκλήρωσα το Πτυχίο στο Life Coaching από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Executive Coaching από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Τον Μάρτιο του 2020 πήρα το πτυχίο μου μετά από τριετή φοίτηση στο Coaching Evolution International με πτυχίο στο Practitioner Level Coaching. Είμαι πιστοποιημένο μέλος του EMCC Global (Ευρωπαικός Σύλλογος Coaching and Mentoring) και μέλος του ΔΣ του HCCMA (Ελληνικός σύλλογος Mentoring & Coaching). Παράλληλα, ολοκλήρωσα πρόσφατα το Μεταπτυχιακό μου στην Συμβουλευτική με CBT από το Canterbury University.

Ελένη Γεωργοπούλου

6936647742

Welcome@coachbox.gr   

Κλείσε τώρα την θέση σου σε ατομικό η ομαδικό πρόγραμμα: welcome@coachbox.gr

In Brand Identity Discovery you will focus on:

VISION

GOALS

CLIENTS

COMPETITION

BRAND CULTURE

VISUALS

COMMUNICATION

SALES

MARKETING

OPPORTUNITIES

FUTURE

GET TO KNOW YOUR BRAND

THIS IS THE ONLY WAY YOU WILL BE ABLE TO SELL IT

Ατομικά η ομαδικά – Κλείσε τώρα την θέση σου για τον Σεπτέμβριο! welcome@coachbox.gr

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *