BRAND IDENTITY

Η Επιτυχία είναι ένα ταξίδι. “Ταξίδεψε” την επιχείρησή σου ακολουθώντας 8 βήματα!

Τα 8 βήματα της επιτυχίας είναι τα ίδια με αυτά που θα έκανε κάποιος αν ήθελε να πάει ένα ταξίδι. H αγωνία είναι ίδια, η ανταμοιβή μεγάλη και η διαδικασία επιβάλει να ονειρευτείς και να έχεις κίνητρο – να ξέρεις δηλαδή τους λόγους για τους οποίους κάνεις οτιδήποτε. Όπως ακριβώς θα έκανες αν προγραμμάτιζες ένα ταξίδι, έτσι πρέπει να κάνεις και στα επαγγελματικά σου. Αν θέλεις να δημιουργήσεις ή να βελτιώσεις την επιχειρησή σου, θέλει οργάνωση, ενέργεια, πράξεις και φυσικά λίγη τύχη! Μια ευκαιρία τυχαίνει. Μια έκπτωση που ήρθε την κατάλληλη στιγμή, μια αφορμή όταν ακριβώς το χρειαζόσουν, ένα ερέθισμα, οτιδήποτε. Ωστόσο την ευκαιρία πρέπει να την ψάξεις. Πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και φυσικά να ενεργήσεις για να την εκμεταλλευτείς!

Ακολουθώντας τα παρακάτω, θα διαπιστώσεις πως υπάρχει τρόπος. Αν εκπαιδευτείς στο καθένα ξεχωριστά και δώσεις την απαραίτητη σημασία, θα έχεις την τύχη με το μέρος σου!

ΟΝΕΙΡΟ

Αρχικά, θα ονειρευτούμε που θέλουμε να ταξιδέψουμε, με ποιον, για πόσο, πότε και γιατί. Το ίδιο συμβαίνει και στις επιχειρήσεις. Πρέπει να “δεις” που θες να πας. Πρέπει να γνωρίζεις ξεκάθαρα προς τα ποια κατεύθυνση θες να κινηθείς.

ΣΤΟΧΟΣ

Το ονειρό παίρνει σάρκα και οστά όταν καταλήγει στα ακριβή βασικά στοιχεία του ταξιδιού και τεθεί το πρώτο βήμα για να την υλοποίησή του. Εδώ το όνειρό παίρνει μορφή. Βάζεις στοιχεία μέσα στην εξίσωση και βλέπεις τι είναι εφικτό και τι εργαλεία χρειάζεσαι. Για παράδειγμα, ένα ταξίδι στην Βιέννη, με ένα ταξίδι στην στο Μοντεβιδέο, διαφέρουν σε πολλά. Έτσι και με τα επαγγελματικά. Η σωστή στοχοθέτηση, διευκολύνει τις κινήσεις μας και τις οριοθετεί.

ΠΛΑΝΟ

Μετά τον στόχο πρέπει να βάλουμε πλάνο. Θα καταγράψουμε τι κινήσεις θα χρειαστεί να κάνουμε ως τότε. Θα ερευνήσουμε ότι είναι απαραίτητο να γίνει για να πραγματοποιηθεί το σχέδιό μας. Διαβατήρια, εισιτήρια, ρούχα, βαλίτσα, βίζα, χρήματα, ίσως εμβόλιο, χαρτιά, δουλειές για το διάστημα που θα λείπεις, αν έχεις κατοικίδιο θα πρέπει να σημειώσεις που ή σε ποιον θα το αφήσεις και ότι χρειαστεί να κάνεις μέχρι το ταξίδι. Αντίστοιχα, κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με την επιχείρησή σου. Μέχρι να φτάσεις στον στόχο που έχεις θέσει, θα πρέπει να φτιάξεις ένα πλάνο με βήματα και κινήσεις για να φτάσεις μέχρι εκεί.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Σε αυτό το σημείο, ό,τι έχεις σχεδιάζει, ό,τι έχεις καταγράψει ο,τι πρέπει να γίνει, γίνεται πράξη με σειρά προτεραιότητας που έχεις βάλει.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Εδώ είναι το ταξίδι. Εδώ είναι η εκτέλεση για ότι σχεδίαζες. Στην περίπτωση μιας επιχείρησης, μπορεί να είναι η πώληση, η έναρξη, η δημιουργία ή ότι άλλο έχεις βάλει ως στόχο.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Σε αυτό το σημείο αξιολογείς το ταξίδι. Σκέψου πως είσαι στην διαδρομή της επιστροφής ή 1-2 ημέρες μετά την επιστροφή σου από το ταξίδι και σιγά σιγά ξεσκαρτάρεις τις σκέψεις και τις εικόνες σου. Ποιες ήταν οι πιο έντονες; ποιες σου έμειναν στο μυαλό; τι θα κρατήσεις; τι θα ξεχάσεις;

ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ

Εδώ είναι που δίνεις στον εαυτό σου την ευχαρίστηση της επιτυχίας, της ικανοποίησης, της εμπειρίας.

ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Έχεις κερδίσει γνώσεις, ξέρεις πια τι σου πάει και τι όχι. Για παράδειγμα, δεν σου πάνε τα πολύ ζεστά μέρη ή η παρέα δεν ήταν για ταξίδι ή την επόμενη φορά θα κάνεις κάτι διαφορετικά. Ό,τι γνώση και αν κέρδισες μέσα από αυτή την εμπειρία, την χρησιμοποιείς για τα επόμενα!

ΕΓΓΡΑΨΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟ COACH YOUR BUSINESS TO SUCCESS

ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Για να θέσεις σωστά όλα τα παραπάνω βήματα για την επιχείρησή σου, εγγράψου στο group coaching πρόγραμμα Coach Your Business to Success με 2 Coaches ταυτόχρονα!!!

Στρατητική και Οργάνωση

Προυπολογισμός και Time Management

Χτίσε σωστά την ταυτότητά σου

Πούλα ένα προιόν που αξίζει!

Εκμεταλεύσου στο έπαρκο τις δυνατότητες σου

Μαζί, θα σχεδιάσουμε τη στρατηγική για τη δική σου επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία, με συγκεκριμένα, μετρήσιμα αποτελέσματα!

Επειδή πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε και ο καθένας μας έχει την δική του εξειδίκευση, υποστηρίζουμε πως αν δουλεύουμε σε ομάδες, μπορούμε να μάθουμε περισσότερα και να καταφέρουμε περισσότερα!

Οι συναντήσεις είναι σε μορφή group coaching συνεδρίας και προχωρούν βάσει των δικών σου αναγκών και απαιτήσεων!

Το πρώτο και μόνο πρόγραμμα που καλύπτει ΚΑΙ την εκπαίδευσή σου όσον αφορά στην επιχειρηματικότητα ΚΑΙ την σωστή οργάνωση ΚΑΙ την προώθηση ΚΑΙ λειτουργικότητα

ΜΑΘΕ να δουλεύεις αποτελεσματικά και χρησιμοποίησε όλες τις δυνατότητές σου!

ΒΕΛΤIΩΣΕ την ταυτότητά σου

ΓΝΩΡΙΣΕ τα δυνατά σου σημεία και μάθε πως να τα χρησιμοποιείς

ΟΡΓΑΝΩΣΕ τον χρόνο και την δουλειά σου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ τα βήματά σου για να φτάσεις στον στόχο

Τρόπος: δίωρα Webinars-Workshops, Group Business Coaching

Θεματικές: Business, Goal Setting, Λειτουργία και Διαδικασίες,
Προσωπική Ανάπτυξη (Time Management, Sales Skills),
Brand Identity, Communication, Marketing

Περιεχόμενα:

#1 Business Strategy

#2 Goal Setting

#3 Business Planning

#4 Time Management

#5 Budgeting

#6 Brand Identity

#7 Sales Training

#8 Promo Strategy

#9 Growth Mindset

#10 Story telling – Elevator Pitch

Προϋποθέσεις: Διάθεση για συμμετοχή και δέσμευση στο επιθυμητό αποτέλεσμα!

Τιμή: 180€ +ΦΠΑ (για το πακέτο των 6 συνεδριών)

Επίλεξε το εντατικό πρόγραμμα των 4 συνεδριών ή το ολοκληρωμένο πρόγραμμα των 6 συνεδριών (με extra υλικό για οργάνωση, budgeting, λειτουργικότητα και προώθηση)

Η Εξέλιξη, η γνώση και η σκληρή δουλειά είναι μέρος της επιτυχίας.

Στείλε email ενδιαφέροντος για να λάβεις όλες τις λεπτομέρεις

** Ρωτήστε μας και για το πλήρες πρόγραμμα που περιλαμβάνει και 4 ατομικές συνεδρίες business coaching!

Για πληροφορίες, άλλες υπηρεσίες, εξειδικευμένα σεμινάρια & monitoring μπες στο lelaki.eu και στο coachbox.gr

Κλείσε δωρεάν ενημερωτική τηλεφωνική ή online συνάντηση και μάθε πως το workshop μπορεί να σε βοηθήσει στην πραξη!

Στείλε για πληροφορίες εδώ! welcome@coachbox.gr

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *